Skip to main content

Hybride Praktijk Expert

Je bent goed in je vak en gaat nog elke dag met veel plezier naar je werk. Maar soms begint het een beetje te kriebelen. Zeker als je die jonge jongens en meiden ziet die net van school komen. Wat dacht je van een werkweek waarbij je deels bij je huidige werkgever werkt en daarnaast bij het STC? Ga dan aan de slag als hybride praktijk expert! Je staat letterlijk met je ene been in de school en met je andere been in het bedrijfsleven. Je werkt een paar dagen in de week bij het STC.

Enkele opties waaraan je kunt denken zijn:

  • Hybride docent of instructeur: combinatie van werken als docent/instructeur in het onderwijs én werken in het bedrijfsleven. Dit kan tijdelijk of structureel. In deze vorm is een bevoegdheid om les te geven nodig.
  • Geven van gastlessen: je werkt samen met een docent om een aantal keer per jaar gastlessen te geven over een inhoudelijk onderwerp/thema waarop jij veel expertise hebt of de studenten mee te nemen in praktijksituaties. Hiervoor heb je geen bevoegdheid nodig om les te geven.
  • Meewerken aan de ontwikkeling van onderwijs: breng jouw expertise in binnen het onderwijs door mee te werken aan het ontwikkelen van lesmateriaal, praktijkexamens, regelen van praktijkstages voor studenten door het inzetten van jouw netwerk. Hiervoor heb je geen bevoegdheid nodig om les te geven.

Afhankelijk van het soort werkzaamheden en de situatie inventariseren we met elkaar welke vorm voor iedereen het beste past. Bekijk deze video voor meer informatie.

We gaan graag met jou en je werkgever in gesprek over de best passende vorm!

Meer Informatie over Hybride Praktijk Expert?

Bekijk deze video voor meer informatie of neem contact op met onze recruiter Ferry van den Bos en zijn collega’s van de afdeling HRM.

De afdeling HRM en onze recruiter Ferry zijn te bereiken via recruitment@stc-r.nl of
010 – 44 86 200.

Play Video Bekijk video