Skip to main content

Stage mogelijkheden

Stage mogelijkheden

Volg je een lerarenopleiding en wil je jouw carrière beginnen bij het STC? Of volg je een andere studie, maar spreekt een stage in een onderwijsorganisatie jou aan? Wie weet zijn wij jouw startpunt voor een mooie toekomst!

Een stage is natuurlijk de perfecte manier om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Daarom heeft het STC jaarlijks interessante stageplaatsen beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-studenten.

Het STC biedt jou graag de ruimte om zowel voor de klas, als in één van onze ondersteunende afdelingen een bijdrage te leveren. We zorgen voor goede begeleiding, een stage­vergoeding en bij goede prestaties de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan. Afhankelijk van de doelstelling van je stage werk je mee op jouw afdeling, doe je een onderzoek of voer je een opdracht uit.

Kom je bij ons stage lopen dan vragen wij jou om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente aan te vragen. Daarnaast dient er altijd een stage-overeenkomst vanuit je opleiding aanwezig te zijn.

Over het STC

Het STC is als onderwijsinstelling een begrip in de wereld van scheepvaart, transport, logistiek en de procesindustrie. Iedereen, van jong tot oud, is bij ons welkom voor een opleiding of training. Docenten met specifieke vakkennis spelen een belangrijk rol in het studiesucces. Met ruim 800 collega’s werken we elke dag met passie samen aan het maken van aantrekkelijk onderwijs.

Lees meer