Skip to main content

Vakgebieden

Onderwijs

Geen onderwijs zonder docenten! Als docent werk je mee aan de toekomstplannen van jongeren en de carrière van professionals?

Ben jij er klaar voor om jouw kennis en ervaring over te brengen op de talenten van de toekomst? Samen met het team van docenten zorg je er elke dag voor dat onze studenten leren en zich ontwikkelen. Maar jij leert ook van hen, want geen dag is hetzelfde als je voor de klas staat.

Advies & ondersteuning

Om goed onderwijs mogelijk te maken leveren ook veel collega’s achter de schermen een bijdrage. Zij werken dagelijks samen met het onderwijs mee aan het succes van onze (toekomstige) professionals.

Stage

Volg je een lerarenopleiding en wil je jouw carrière beginnen bij het STC? Of volg je een andere studie, maar spreekt een stage in een onderwijsorganisatie jou aan?
Wie weet zijn wij jouw startpunt voor een mooie toekomst!

Ontwikkelmogelijkheden

Als docent houd je graag je vakkennis up-to-date, daarom volg je docentstages, workshops, cursussen en opleidingen. Voor de verbreding van je functie kan je ook deelnemen aan vakgroepen, werkgroepen en projecten, of je wordt mentor of stagebegeleider. Dat noemen wij een ‘leven lang leren’.

Voor al onze nieuwe docenten ligt er een introductieprogramma klaar, waarbij je o.a. professionele begeleiding krijgt en gekoppeld wordt aan een collega uit je team. Er worden uren vrijgemaakt om, samen met andere startende docenten, deel te nemen aan bijeenkomsten.

Dit programma biedt je de eerste twee jaar extra houvast, want wij weten als geen ander dat het switchen van baan een hele verandering is.

Ben je nog geen docent met onderwijsbevoegdheid? Ook dan bieden wij je de mogelijkheid om, naast je werk, een passende opleiding te volgen.

Met passie voor ons eigen vak, werken we elke dag samen, om de professionals van de toekomst op te leiden.

Lees meer

Uitzicht

Naast de leuke en enthousiaste collega’s werk je op schoollocaties midden in het werkveld, met prachtig uitzicht.

Uitzicht

Naast de leuke en enthousiaste collega’s werk je op schoollocaties midden in het werkveld, met prachtig uitzicht.

Leren

Je bent wat ons betreft nooit uitgeleerd, daarom blijf je via de STC academy altijd aan je ontwikkeling werken.