Skip to main content

Advies & ondersteuning

Advies & Ondersteuning

Om goed onderwijs mogelijk te maken leveren ook veel collega’s achter de schermen een bijdrage. Zij werken dagelijks samen met het onderwijs mee aan het succes van onze (toekomstige) professionals. Vanuit verschillende afdelingen werken zij o.a. aan kwaliteit en innovatie van de lessen, maar zorgen ook voor de veiligheid en een prettige leer- en werkomgeving voor onze studenten en collega’s.

Zowel in het onderwijs als in de staf kun je aan de slag op het gebied van (project)management, advies, ondersteuning, beleid en administratie.

Beleid en Ontwikkeling

Binnen afdeling B&O bieden wij multidisciplinaire ondersteuning aan de verschillende STC-opleidingen op de vakgebieden HRM, Marketing & Communicatie, Onderwijsontwikkeling, Begeleiding en Digitalisering.

Ons team bestaat uit ongeveer 50 bevlogen specialisten. Wij verbinden onze vakspecialistische kennis zodanig dat strategische advisering en/of beleidsontwikkeling voor de STC-opleidingen en/of STC overstijgende vraagstukken kan worden uitgevoerd.

Onze afdeling is onderverdeeld in drie multidisciplinaire teams waarbinnen ieder vakgebied is vertegenwoordigd. Elk team bedient twee STC colleges. Daarnaast werken onze vakspecialisten team overstijgend samen ten behoeve van de borging van specifiek STC-breed beleid per vakgebied. Ook hebben we nog een vierde team dat integraal project-, event-, logistieke-, en administratieve ondersteuning biedt.

Administratie, Control en Monitoring

Binnen afdeling ACM dragen wij zorg voor een efficiënte, effectieve en toekomstbestendige bedrijfsvoering. Wij bieden administratieve ondersteuning voor de leerlingen, studenten, medewerkers en het management van het STC. Je kan bij ons terecht voor de personele en financiële administratie en controle, functioneel beheer van onze applicaties, kwaliteitszorg en -beleid en procesbewaking.

Met ongeveer 25 ACM-medewerkers werken we nauw samen met de verschillende STC-colleges en de afdelingen HFI en B&O. Om een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering mogelijk te maken richten wij ons op het realiseren van een tijdige, juiste en volledige basisregistratie. Daarnaast richten wij ons op geïntegreerde managementinformatie, bedrijfseconomische ondersteuning, controle (financieel en business) en monitoring ervan.

Huisvesting, Facilitair en ICT

Binnen afdeling HFI zorgen we voor het optimaal laten functioneren, onder- en schoonhouden van alle STC-gebouwen, faciliteiten, simulatoren en schepen. Daarnaast verzorgen wij de ICT dienstverlening voor leerlingen, studenten en medewerkers.

Met ongeveer 75 medewerkers organiseren wij dagelijks het onderhoud, de veiligheid, de inkoop, het contractmanagement en diverse (ICT/facilitaire/huisvesting) projecten.

Onze afdeling bestaat uit zes enthousiaste teams. Een tweetal teams richt zich op de facilitaire dienstverlening. Hierbinnen werken onze conciërges, receptionisten en schoonmakers voor de diverse locaties. Onze opleidingsschepen zijn in twee teams ingericht: Zeevaart en Binnenvaart en bestaan uit matrozen, stuurmannen en een kapitein. Als laatste hebben we een team huisvesting, waarin de huisvestingprojecten worden verzorgd en een team ICT beheerders.

Over het STC

Het STC is als onderwijsinstelling een begrip in de wereld van scheepvaart, transport, logistiek en de procesindustrie. Iedereen, van jong tot oud, is bij ons welkom voor een opleiding of training. Docenten met specifieke vakkennis spelen een belangrijk rol in het studiesucces. Met ruim 800 collega’s werken we elke dag met passie samen aan het maken van aantrekkelijk onderwijs.

Lees meer